Vergroot het effect van je LHBT-project

Lees online  |  Doorsturen
Movisie
 
Pink Link
28 januari 2016
Vergroot het effect van je LHBT-project
 
Projecten en interventies gericht op acceptatie blijven hard nodig. Hoe zorg je dat een project leidt tot het gewenste effect? Met Do it Right heeft Movisie een praktische tool ontwikkeld die kan worden ingezet door LHBT-organisaties en sociale professionals om de kans op effect te vergroten.
Aan de slag met Do it Right
Kant-en-klaar lesgeven over seksuele diversiteit en gender
 
Verschillende docenten vinden dat Hbo- en Mbo-studenten onvoldoende getraind worden om goed om te gaan in situaties waarin seksuele voorkeuren en genderidentiteit besproken worden. Voor opleidingscoördinatoren en docenten is daarom nu lesmateriaal beschikbaar.
Meer informatie over dit lesmateriaal

Regenbooggemeente uitgelicht: Zaanstad
 
Regenbooggemeente zijn biedt kansen. Dat ervaart gemeente Zaanstad sinds vorig jaar. In 2015 is Zaanstad toegetreden tot de 43 Regenbooggemeenten in Nederland. Burgemeester Geke Faber is erg blij met dit feit: ‘Met de subsidie kunnen we zorgen dat lesbische, homo-, bi- en transgenderburgers (LHBT) veilig en plezierig kunnen wonen in Zaanstad’.
Lees verder over Zaanstad
Agenda
29-01
Café inclusion
vanaf 04-02
Expositie Whisper their love...
24-03
Training biculturele LHBT-jongeren voor vrijwilligers
01-04
Landelijke LHBT-conferentie
 
Andermans leven
 
Tien lesbische en homoseksuele mensen en een transvrouw geven een kijkje in hun leven in Andermans leven. Je kunt lezen over hun dromen, hun opleidingen, werk en wonen. Ze hebben laten opschrijven waarin ze anders zijn en wanneer ze dat ontdekten.
Meer informatie
Meer nieuws
Landelijk nieuws
maatjesproject
 
coming out
 
veiligheid
 
theater
 
Lokaal nieuws
amsterdam
 
almere
 
Den bosch
 
 
t   t   f