Empowerment, naar een sterke sociale basis

Lees online  |  Doorsturen
Movisie
 
Effectieve sociale interventies
Empowerment, naar een sterke sociale basis
 
Empowerment kan veel betekenen voor het versterken van de sociale basis in dorpen en wijken. Laat u inspireren en praat mee over wat dit vraagt van bestuurders, ambtenaren en professionals, tijdens het congres op 10 november 2017.
Lees verder en meld u aan
 
Niets zo praktisch als een goede theorie
De theoretische onderbouwing van interventies is nodig om te weten dat je de juiste dingen op goede gronden doet. Maar dat is een pittige klus! Wissel op 14 november 2017 mee uit over theorie en theoriegebruik in de praktijk van het sociaal werk.
Lees verder en meld u aan
 
Online verbetertool eenzaamheid
 
Bijna 10% van de Nederlanders voelt zich ernstig eenzaam. Gelukkig is er steeds meer bekend over wat werkt om vereenzaming te voorkomen of te verminderen. Sluit uw aanpak aan bij deze inzichten? En wat kan beter? De verbetertool geeft gerichte verbetertips.
Lees verder
 
Congres Grip op resultaten in het sociaal domein
Hoe effectief is het sociaal beleid in uw gemeente? Welke resultaten heeft u bereikt, en waren dat ook de resultaten die u voor ogen stonden? Op 9 november 2017 maakt u kennis met manieren om deze vragen te beantwoorden.
Lees verder en meld u aan
 
Recent beoordeelde interventies
EFFECTIEF
 
goed onderbouwd
 
effectief
 
Werkplaaten Sociaal Domein 
 
Maak op 8 november 2017 kennis met opbrengsten en de werkwijze van de Werkplaatsen Sociaal Domein. Ervaar wat samen leren en ontwikkelen voor uw eigen werk- of onderwijspraktijk kan betekenen!
Lees verder
 
Bouwstenen voor interventies
 
Wat kunt u doen om van uw aanpak een effectieve sociale interventie te maken? Lees er meer over in de publicatie 'Bouwstenen voor een effectieve sociale interventie', bekijk het webinar of volg een masterclass.
Lees verder
 
Movisie