'Koester de verschillen tussen mensen' Lees online  |  Doorsturen
Movisie
 
Pink Link
24 november 2016
'Koester de verschillen tussen mensen'
 
'Er is nog steeds veel werk te verzetten om LHBT-jongeren van kwetsbaar naar weerbaar te krijgen’. Brechje Kuipers en Sascha Spaans werken als projectleider/beleidsmedewerker bij Spirit, centrum voor jeugd en opvoedhulp. Lees hier meer over hun roze bril.
Lees verder
 
5 vragen over intersekse beantwoord
 
In Nederland zijn er zo’n 85.000 mensen met een vorm van intersekse. Toch is er heel weinig bekend over mensen die geboren zijn met een lichaam dat niet overeenkomt met het stereotiepe man/vrouwbeeld. Lees meer hierover en download onze gratis handreiking.


Lees meer
 
Lokaal LHBT-beleid: goede voorbeelden uit Europa
 
Deze Engelstalige handreiking biedt steden handvatten en tips om actief bij te dragen aan het bevorderen van een inclusieve samenleving met ruimte voor diversiteit, veiligheid en vrijheid.
Bekijk de handreiking
 
Gemeente: denk goed goed na over LHBT-voorlichting aan vluchtelingen
 
'Interventies kunnen niet werken zoals bedoeld was of zelfs averechts werken. Dan wordt de houding onder deze groep tegenover LHBT’s eerder negatiever dan positiever,’ vertelt Hanneke Felten. Ze deed onderzoek naar de acceptatie van lhbt's onder vluchtelingen en deelt haar conclusies.
Lees verder
Agenda
1-12 t/m 10-2
Expositie Living by numbers
09-12
Paarse Vrijdag
10-01
Schorerlezing bestrijding schijntolerantie
 
Laatste plekken Masterclass Ervaringsdeskundigheid 2 december
 
Aan het eind van deze middag heb je meer zicht op de mogelijkheden, vormen en manieren waarop je ervaringsdeskundigheid bij LHBT-beleid kunt inzetten. Interesse? Meld je aan vóór maandag 28 november!
Meld je nu aan!
Meer nieuws
Lokaal nieuws
alkmaar
 
amsterdam
 
rotterdam
 
Capelle a/d Ijssel
den bosch
weert
 
Landelijk nieuws
Koninklijk bezoek
 
vluchtelingen
 
roze ouderen
 
geweld
regenbooggemeente
 
 
t   t   f