Vluchtelingen en LHBT's: een duurzame aanpak Lees online  |  Doorsturen
Movisie
 
Pink Link
3 maart 2016
Vluchtelingen en LHBT's: een duurzame aanpak
 
Als het aan de Tweede Kamer ligt komt er toch een aparte opvang voor LHBT-vluchtelingen, als veiligheid in het geding komt. Een duurzame aanpak is nodig om onder nieuwe Nederlanders de acceptatie van LHBT’s te verbeteren. Maar welke aanpak dan?
Lees verder
Hoe ondersteun je jongeren met LHBT-gevoelens?
 
De puberteit is voor de meeste jongeren een spannende periode. Jongeren die lesbische, homo-, bi- of transgender (LHBT) gevoelens hebben, staan daarnaast voor extra uitdagingen. Wat kunt u als sociale professional doen om deze jongeren zo goed mogelijk te ondersteunen? Movisie ontwikkelde voor u een handreiking.
Download de handreiking
 
Onbekend maakt onbemind
 
Aandacht voor seksuele- en genderdiversiteit blijft nodig, vindt Jessica Maes. Zij is werkzaam voor SoZo Limburg, onderdeel van COC Limburg. Maak kennis met haar 'roze bril' in haar werk voor LHBT's met een verstandelijke beperking. 
Lees verder
Agenda
01-04
Landelijk LHBT-congres
19-04
Onderwijsconferentie Met Alle Respect
 
Blog
 
Guilty pleasures zijn ‘in’. Heimelijk genieten van dingen die eigenlijk niet horen. Zo luister ik graag gesprekken af, die ik opschrijf en deel met vrienden via sociale media. In de trein, tram, supermarkt of op straat. Eén van de mooiste gesprekken van het afgelopen jaar hoorde ik in de tram, tussen een vader en zijn zoon.
Lees verder
Lokaal nieuws
drachten
 
lelystad
 
zeeland
 
Rotterdam
 
Landelijk nieuws
tweede kamer
 
vluchtelingen
 
VN
 
canal parade
 
intersekse-conditie
 
diversiteit
 
transgenders
 
 
t   t   f